SL | EN | DE | TR | RU

TRADICIJA IN ZNANJA

 

Znanja pridobljena skozi desetletja so dobra osnova za izdelavo kvalitetnega rezalnega orodja, nenehno izobraževanje in skrb za izboljšave naših zaposlenih pa garancija za dobavo najboljšega rezila.

Začetki podjetja segajo v leto 1926, ko je takratna tovarna začela s proizvodnjo pil. Podjetje je skozi desetletja raslo in imelo vedno večji vpliv na kraj in dolino. Nove ideje in znanja so kmalu pripeljale do razvoja ostalih izdelkov in tako se je leta 1960 pričela proizvodnja rezkarjev, kar je pomenilo začetek sedanje proizvodnje rezalnih orodij. V sedemdesetih letih smo v podjetju pričeli s proizvodnjo krožnih nožev ter izdelkov iz karbidnih trdin. Razvoj v podjetju je pričel teči v smeri proizvajanja vedno zahtevnejših orodij in industrijskih nožev.

Danes podjetje TRO d.o.o. sodi med največje evropske proizvajalce industrijskih nožev in rezkarjev za miniaturni spoj, ki mu zaupajo številni kupci širom sveta. Največji evropski proizvajalci opreme za različne industrije vgrajujejo naša rezila v svoje stroje, ki se nato izvažajo širom sveta. Največji delež naše prodaje predstavljajo evropska strojegradnja in kupci kot so: Lindner, MTB, MO-DI-TEC, Rapid, Wanner, Wittmann, Metso, NGR, Herbold, Untha, Nuga, Pallmann, Mus Max, idr.

Poleg prodaje evropskim proizvajalcem strojev pa za trg rezervnih delov nudimo tudi nože za stroje: Folcieri, Previero, Alpina, Tria, Neue Herbold, Zerma, Vecoplan, Weima, Brucks, Maier, Segem, Maier, Hombak, Pesa, Pezelato, idr.