SL | EN | DE | TR | RU

LASTEN RAZVOJ IN KONSTRUKCIJSKI ODDELEK

 

Podjejte odlikuje sodobno organizirana proizvodnja ter strokovno usposobljena delovna sila, ki zagotavljata vrhunskost celotnega procesa proizvodnje orodij, od izbire materialov do končne izdelave izdelka.

Zavedamo se, da bomo v času ostre svetovne konkurence naše kupce zadovoljili le s ponudbo najboljše kvalitete za najboljšo ceno, kar dopolnjujemo s kvalitetnim in celostnim konstrukcijsko inženirskim servisom.

Lasten razvoj

Naše prvo vodilo je zadovoljstvo naših kupcev. 

Zagotavljamo ga z upoštevanjem specifičnih želja, fleksibilnostjo v poslovanju ter konkurenčnimi cenami. Ker sodelujemo z različnimi proizvajalci strojev širom sveta, smo nenehno v stiku z novostmi, ki se uveljavljajo na trgu - predvsem na področju materialov ter postopkov termične obdelave, ki nožu dodata zahtevano lastnost. 

V oddelku konstrukcije in tehnologije zato zaposlujemo strokovnjake, ki nenehno skrbijo za izboljšave naših rezalnih orodij in prihranke naših kupcev, saj menimo, da lahko le na tak način zagotovimo dolgoročen razvoj in obstoj podjetja.

Konstrukcijski oddelek

Snovanje izdelka se prične v konstrukcijskem oddelku, kjer z najsodobnejšimi računalniškimi CAD programi oblikujemo končne izdelke in iščemo optimalne rešitve za zadovoljevanje specifičnih potreb kupcev – od spremembe geometrije pa vse do uporabe materialov, ki zagotavljajo najboljše rezultate pri visokih obremenitvah.

Za naše izdelke uporabljamo le visoko kvalitetna orodna in hitrorezna jekla, ki jih nabavljamo pri preizkušenih evropskih jeklarjih. Poleg uporabe preizkušenih jekel, kot so 1.2379, 1.2360, 1.2345, 1.2367, idr., pa v našem proizvodnem procesu uporabljamo tudi prašnata jekla kot npr. jekla pod imenom ASP ali K340, ki našim industrijskim nožem omogočajo doseganje še boljše doseganje obstojnih lastnosti.