SL | EN | DE | TR | RU

TEHNOLOGIJA IN KAKOVOST

 

Kot podjetje z dolgoletnimi izkušnjami že od vsega začetka nenehno vlagamo v razvoj tehnologije in naprednih rešitev ter tako izboljšujemo kakovost in obstojnost naših izdelkov ter storitev.

Kombinacija zahtev in idej kupca, našega lastnega razvoja, sodobnega strojnega parka in tehnologij nam omogoča razvoj in proizvodnjo celovitih in modernih tehnoloških rešitve na področju industrijskih nožev.

Ker se zavedamo kompleksnosti strojev in procesov, v katerih so vključena rezalna orodja TRO, zagotavljamo celovito ponudbo in strokovno podporo, še posebej na področju reciklaže in plastike, kovinske, lesne ter papirne industrije, pa tudi na drugih področjih.

 

Tradicija rezalnih orodij TRO

Znanja, pridobljena skozi desetletja, so dobra osnova za izdelavo kvalitetnega rezalnega orodja; nenehno izobraževanje in skrb za izboljšave naših zaposlenih pa garancija za dobavo najboljšega rezila.

Danes podjetje TRO d.o.o. sodi med največje evropske proizvajalce industrijskih nožev in rezkarjev za miniaturni spoj, ki mu zaupajo številni kupci širom sveta: Lindner, MTB, MO-DI-TEC, Rapid, Wanner, Wittmann, Metso, NGR, Herbold, Untha, Nuga, Pallmann, Mus Max, itd.

Za trg rezervnih delov izdelujemo nože tudi za stroje: Folcieri, Previero, Alpina, Tria, Neue Herbold, Zerma, Vecoplan, Weima, Brucks, Maier, Segem, Maier, Hombak, Pesa, Pezelato, itd.

Proizvodnja

Proizvode obdelujemo na CNC rezkalnih in stružnih centrih ter sodobnih brusilnih strojih, s čimer zagotovljamo ustrezno pripravo orodja za termično obdelavo, ki jo izvajamo tako v solni kopeli kot v vakuumski peči.

Najpreciznejšo izdelavo vršimo na žični eroziji. Izbira postopka kaljenja je odvisna od izbranega materiala in namena uporabe izdelka. Kaljenje v vakuumski peči je računalniško vodeno, kar omogoča nadziranje in arhiviranje vseh postopkov toplotne obdelave. Končna obdelava izdelkov na brusilnih strojih z ustreznimi brusnimi sredstvi daje izdelku želene končne lastnosti.