SL | EN | DE

O PODJETJU TRO REZALNA ORODJA

 

TRO – rezalna orodja d. o. o. je sodobno podjetje s 150 zaposlenimi in širokim proizvodnim asortimanom, ki sodi med največje proizvajalce industrijskih nožev ter lesno-obdelovalnega orodja v Evropi. Naše izdelke prodajamo v več kot 50 državah širom sveta.

Začetki proizvodnje orodja na lokaciji TRO segajo v leto 1926, ko se je na Prevaljah pričela proizvodnja pil. Nove ideje in znanja so zelo vplivale na sam proizvodni program tovarne. Če smo bili v preteklosti poznani kot zelo kvaliteten proizvajalec lesno-predelovalnega orodja (žag, rezkarjev, svedrov), smo danes strateški dobavitelj industrijskih nožev najzahtevnejšim evropskim proizvajalcem strojev, ki od svojih dobaviteljev zahtevajo najboljšo kvaliteto ob dogovorjenem roku in za konkurenčno ceno.

V podjetju TRO ‒ rezalna orodja nenehno vlagamo v posodobitev strojne opreme, informacijskih tehnologij, razvoj človeških zmogljivosti, izobraževanje zaposlenih, razvojno-raziskovalno delo ter vzpodbujamo inovativno klimo.

Z vlaganjem v izobraževanje in usposabljanje dvigujemo strokovno usposobljenost in izobrazbo zaposlenih, kar pomembno vpliva na pripravljenost sprejemanja izzivov in obvladovanja sprememb. Za naše podjetje je pomemben vsak posameznik, še posebej cenimo ljudi s podjetniško miselnostjo, ki z zagnanostjo in inovativnostjo pripomorejo k boljšim izdelkom in boljši organizaciji poslovanja.

Poslanstvo

  • Poslovne partnerje podpiramo pri njihovih aktivnostih z doslednim spoštovanjem in s stalnim spodbujanjem razvoja. 
  • Za zaposlene ustvarjamo inovativno okolje. 
  • Skrbimo za etično poslovanje in smo odgovorni do okolja.
  • Lastnike nagrajujemo s konkurenčnim donosom za njihov vložek v podjetje. 
  • Trajno skrbimo za dolgoročen interes in obstoj podjetja.

Vizija

Smo skupina inovativnih in dinamičnih posameznikov, ki jih druži strast do razvoja in proizvodnje najkvalitetnejših industrijskih izdelkov, namenjenih najzahtevnejšim kupcem na globalnem tržišču.

Ciljne vrednote

Hitrost in fleksibilnost. Partnerstvo in zaupanje.